Aktiviteterne / Weekendture

Weekendture

 Weekendtur til Fårevang  2018
 
Turen gik til Fårevang, hvor man blev indkvarteret på en gård, som hedder Seng og Kaffe. Et dejligt sted. Der deltog 6 Nimbusser fra Vestjysk Nimbusklub og 7 fra Himmerland med ialt 22 personer.
Dagen efter førte Mogens an ud på de små vejei et smukt landskab. Middagspausen blev holdt ved Himmelbjerget i skyggen under træer.
Efter en god pause gik turen videre til Gl. Ry og videre til Silkeborg. Her var trafikken gået i stå, så "busserne" havde det hedt, men endelig nåede man havnen, hvor der pludselig lød en velkendt lyd. Det var 6 Nimbusser fra Skive Nimbusklub. Der blev hilst og snakket,  og så var der tid til at køre tilbage og grille. 
Efter morgenmaden søndag, kørte man hjem efter en dejlig weekend i godt vejr. Igen kørte man ad små vejeanført af Niels Jørgen.
 
 
 
Weekendtur til Samsø 9. - 11. juni 2017
 
En rigtig god tur, hvor nogle boede i lejlighed og andre i telt. 
På vej til Samsø nåede deltagerne at blive våde. 
Lørdag kørte man til Samsø tenkniske museum, og så blev Samsø kørte tynd fra nord til syd i skønt vejr..  (Der var dog nogen, som i stedet makkede)
Til aften var der fælles indkøb til maden. Det blev til noget kylling med nye kartofler og jordbær med is. Det var mums.
En fin tur, men man måtte dog køre hjem i reggnvejr.